728 x 90

„Un obiectiv important în procesul de combatere a fenomenului de evaziune fiscală”

„Un obiectiv important în procesul de combatere a fenomenului de evaziune fiscală”

Ministrul Marcel Boloș a anunțat, oficial, pe social-media, că sistemul e-TVA va intra în funcțiune de la 1 august, anul acesta, conform OUG 116/2023. Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, a explicat, într-o postare pe social-media, în ce anume constă sistemul e-TVA, ce urmează a fi implementat de la 1 august. Boloș a precizat că această abordare

Ministrul Marcel Boloș a anunțat, oficial, pe social-media, că sistemul e-TVA va intra în funcțiune de la 1 august, anul acesta, conform OUG 116/2023.

Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, a explicat, într-o postare pe social-media, în ce anume constă sistemul e-TVA, ce urmează a fi implementat de la 1 august. Boloș a precizat că această abordare va ușura prelucrarea datelor din zona administrației fiscale și vamale.

„𝐞-𝐓𝐕𝐀, 𝐨𝐩𝐞𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝟏 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭
Când am ajuns la MF m-am lovit de una dintre cele mai mari probleme ale administrației fiscale și vamale din România: gestionarea și analiza cantității tot mai mari de date.
Beneficiul utilizării unor instrumente informatice care să realizeze prelucrarea masivă de date și să depisteze neconcordanțele din comportamentul fiscal al contribuabililor este unul evident și de necontestat.
Asta în contextul în care avem un…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos