728 x 90

Cât costă o vacanță în Laponia pentru români. Primul charter spre „țara lui Moș Crăciun” decolează astăzi

Cât costă o vacanță în Laponia pentru români. Primul charter spre „țara lui Moș Crăciun” decolează astăzi

Vacanţa în ţara lui Moş Crăciun se numără printre cele mai aşteptate din an. Românii care vor să îl întâlnească şi-au făcut deja bagajele, iar primul charter spre Laponia decolează chiar astăzi, la ora 14:45.   Românii de toate vârstele care vor să îl întâlnească anul acesta pe Moș Crăciun în țara lui și-au făcut

Vacanţa în ţara lui Moş Crăciun se numără printre cele mai aşteptate din an. Românii care vor să îl întâlnească şi-au făcut deja bagajele, iar primul charter spre Laponia decolează chiar astăzi, la ora 14:45.

 

Românii de toate vârstele care vor să îl întâlnească anul acesta pe Moș Crăciun în țara lui și-au făcut deja bagajele.

 

Astăzi la 14:45 decolează primul charter spre Laponia, care ajunge în Finlanda în jurul orei 19:00, ora României!

Acasă la Moș Crăciun vor ajunge 174 de turiști români care abia așteaptă să îl cunoască pe bătrânul cu barbă albă din povești, pe doamna Crăciun și să se plimbe cu sania trasă de renii Moșului.

 

Un alt charter asemănător va pleca din România spre Laponia peste 5 zile, chiar de Crăciun. Un sejur achiziționat din timp a fost 2.200 de euro pentru 4 nopți de cazare prin early booking, iar acum au ajuns la prețul de aproape 2.700 de euro.

Pachetul include biletele de avion, cazarea, masa, taxele de aeroport, transportul pentru transfer si asistența turistică.

Organizatorii oferă turiștilor posibilitatea să petreacă timp cu Moș Crăciun, să primească daruri, să pregătească turte cu soția Moșului, să facă safari la ferma de reni, să pescuiască la copcă ori să admire aurora boreală.

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos