728 x 90

O supraviețuitoare de la Auschwitz e pe coperta Vogue Germania

O supraviețuitoare de la Auschwitz e pe coperta Vogue Germania

Margot Friedländer, o supraviețuitoare a Holocaustului în vârstă de 102 ani, apare pe coperta ediției iulie-august a revistei Vogue Germania, rememorându-și viața și activitatea în interviul acordat. Friedländer, care și-a pierdut familia la Auschwitz, a fost trădată și trimisă în lagărul Theresienstadt în 1944, dar a supraviețuit și și-a îndeplinit dorința mamei ei de a-și

  • Margot Friedländer, o supraviețuitoare a Holocaustului în vârstă de 102 ani, apare pe coperta ediției iulie-august a revistei Vogue Germania, rememorându-și viața și activitatea în interviul acordat.
  • Friedländer, care și-a pierdut familia la Auschwitz, a fost trădată și trimisă în lagărul Theresienstadt în 1944, dar a supraviețuit și și-a îndeplinit dorința mamei ei de a-și trăi viața, ajungând să militeze împotriva uitării și pentru unitate.
  • După război, Margot s-a căsătorit și a emigrat în SUA, iar după moartea soțului ei, s-a întors în Berlin, unde continuă să educe tânăra generație despre Holocaust, primind numeroase premii pentru eforturile sale.

O supraviețuitoare a Holocaustului, în vârstă de 102 ani, a cărei familie a fost ucisă la Auschwitz, este vedeta de pe coperta ediției din iulie-august a revistei Vogue Germania, scrie CNN.

Margot Friedländer, născută Bendheim, s-a născut la Berlin în 1921. Potrivit unei scurte…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos