728 x 90

Donald Sutherland, actorul din „Hunger Games” a murit la 88 de ani

Donald Sutherland, actorul din „Hunger Games” a murit la 88 de ani

Actorul canadian Donald Sutherland a murit la vârsta de 88 de ani, după o lungă boală. Fiul său, actorul Kiefer Sutherland, a declarat că tatăl său a fost unul dintre cei mai importanți actori din istoria filmului. Cary Elwes, un coprotagonist în filmul de televiziune Uprising din 2001, a declarat că este devastat de moartea

  • Actorul canadian Donald Sutherland a murit la vârsta de 88 de ani, după o lungă boală.
  • Fiul său, actorul Kiefer Sutherland, a declarat că tatăl său a fost unul dintre cei mai importanți actori din istoria filmului.
  • Cary Elwes, un coprotagonist în filmul de televiziune Uprising din 2001, a declarat că este devastat de moartea lui Sutherland și i-a trimis un mesaj de sprijin pe Instagram.

Actorul canadian Donald Sutherland, protagonistul unor filme precum „Jocurile foamei” și „Nu te uita acum”, a murit la vârsta de 88 de ani, după o lungă boală.
Fiul său, actorul Kiefer Sutherland, a declarat: „Cu durere în suflet, vă spun că tatăl meu, Donald Sutherland, a murit. Personal, cred că este unul dintre cei mai importanți actori din istoria filmului, scrie BBC.

„Niciodată nu a fost descurajat de un rol, bun, rău sau urât. A iubit ceea ce a făcut și a făcut ceea ce a iubit, iar mai mult de atât nu se poate cere. O viață bine trăită.”
Sutherland…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos