728 x 90

China contestă taxele vamale și acuză UE că nu respectă reglementările internaționale /Germania vrea evitarea „RĂZBOAIELOR COMERCIALE”

China contestă taxele vamale și acuză UE că nu respectă reglementările internaționale /Germania vrea evitarea „RĂZBOAIELOR COMERCIALE”

Administrația de la Beijing a contestat vehement decizia Comisiei Europene de impunere în mod provizoriu a taxelor vamale asupra acumulatorilor auto fabricați în China, iar, pe fondul tensiunilor, Guvernul Germaniei a cerut evitarea unui conflict comercial. ”Uniunea Europeană a ignorat realitatea și reglementările Organizației Mondiale a Comerțului, apelurile și mijloacele de intimidare aplicate de guvernele

Administrația de la Beijing a contestat vehement decizia Comisiei Europene de impunere în mod provizoriu a taxelor vamale asupra acumulatorilor auto fabricați în China, iar, pe fondul tensiunilor, Guvernul Germaniei a cerut evitarea unui conflict comercial.

”Uniunea Europeană a ignorat realitatea și reglementările Organizației Mondiale a Comerțului, apelurile și mijloacele de intimidare aplicate de guvernele și industria anumitor state din cadrul Uniunii Europene. Concluziile Comisiei Europene sunt lipsite de fundament factual și juridic, ignorând faptul obiectiv că avantajele Chinei în materie de vehicule electrice provin din concurența deschisă. China îndeamnă Uniunea Europeană să corecteze imediat practicile greșite și își rezervă dreptul de a adopta toate măsurile necesare pentru protejarea companiilor chineze. China este preocupată puternic și nemulțumită, iar industria chineză este dezamăgită profund, opunându-se în mod…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos