728 x 90

„Bad Boys 4” e un succes, dar cinematografele au nevoie de ajutor

„Bad Boys 4” e un succes, dar cinematografele au nevoie de ajutor

Filmul „Bad Boys 4” cu Martin Lawrence și Will Smith este noul succes la box-office. Comparațiile cu același weekend din vara anului 2023 sunt dificile. La începutul weekendului, vânzările de bilete erau cu 24% în urma filmului 2023, iar acum veniturile totale sunt în urmă cu 26%, potrivit Comscore. „Bad Boys: Ride or Die” a

  • Filmul „Bad Boys 4” cu Martin Lawrence și Will Smith este noul succes la box-office.
  • Comparațiile cu același weekend din vara anului 2023 sunt dificile.
  • La începutul weekendului, vânzările de bilete erau cu 24% în urma filmului 2023, iar acum veniturile totale sunt în urmă cu 26%, potrivit Comscore.

„Bad Boys: Ride or Die” a dat box office-ului un impuls de care avea nevoie disperată, dar această comedie de acțiune nu poate salva sezonul de vară de una singură, scrie Variety.

Deși cel mai nou „Bad Boys”, care îi reunește pe Will Smith și Martin Lawrence în rolul polițiștilor din Miami, a ajuns la capătul așteptărilor, cu 56 de milioane de dolari în vânzări de bilete pe piața internă, deficitul de la începutul anului a crescut de fapt mai pronunțat. La începutul weekendului, vânzările de bilete erau cu 24% în urma filmului 2023, iar acum veniturile totale sunt în urmă cu 26%, potrivit Comscore.

„Bad Boys 4” nu este de vină pentru…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos