728 x 90

Albumul lui Taylor Swift rămâne pe primul loc în topul Billboard

Albumul lui Taylor Swift rămâne pe primul loc în topul Billboard

Ultimul album al lui Taylor Swift, „The Tortured Poets Department”, continuă să domine clasamentul Billboard, ocupând primul loc pentru a 7-a săptămână consecutivă de la lansare. Acest album a obținut 148.000 de unități echivalente de album în SUA în săptămâna încheiată pe 6 iunie, conform Luminate, cu o scădere de 16% față de săptămâna anterioară.

  • Ultimul album al lui Taylor Swift, „The Tortured Poets Department”, continuă să domine clasamentul Billboard, ocupând primul loc pentru a 7-a săptămână consecutivă de la lansare.
  • Acest album a obținut 148.000 de unități echivalente de album în SUA în săptămâna încheiată pe 6 iunie, conform Luminate, cu o scădere de 16% față de săptămâna anterioară.
  • „The Tortured Poets Department” devine primul album care își petrece primele șapte săptămâni pe locul 1 de la lansare, egaland realizarea lui Morgan Wallen cu albumul „One Thing at a Time” în urmă cu un an.

Taylor Swift continuă să domine topurile muzicale. Ultimul album al artistei, „The Tortured Poets Department” rămâne pe primul loc în clasamentul Billboard, pentru a 7-a săptămână consecutivă de la lansare, scrie Billboard.

Setul a obținut 148.000 de unități echivalente de album în SUA în săptămâna încheiată pe 6 iunie (în scădere cu 16%), potrivit Luminate.

„The…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos