728 x 90

Kate Middleton le cere scuze Gărzilor Irlandeze printr-o scrisoare

Kate Middleton le cere scuze Gărzilor Irlandeze printr-o scrisoare

Prințesa de Wales a trimis o scrisoare de apreciere și scuze pentru regimentul Gărzilor Irlandeze. Kate a apreciat eforturile regimentului și a urat succes, chiar și în absența ei. Absența Prințesei de Wales vine în timp ce ea continuă să ia o pauză de la îndatoririle publice, de când a anunțat că a fost diagnosticată

  • Prințesa de Wales a trimis o scrisoare de apreciere și scuze pentru regimentul Gărzilor Irlandeze.
  • Kate a apreciat eforturile regimentului și a urat succes, chiar și în absența ei.
  • Absența Prințesei de Wales vine în timp ce ea continuă să ia o pauză de la îndatoririle publice, de când a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer.

Într-o nouă scrisoare, Prințesa de Wales și-a cerut scuze gardienilor irlandezi, un regiment de gardieni din armata britanică, pentru că a ratat repetiția finală de astăzi a evenimentului anual Trooping the Color și a urat regimentului mult succes, scrie TIME.

„Am vrut să scriu și să vă spun cât de mândru sunt de întregul regiment înainte de evaluarea colonelului și de Trooping the Colour”, a scris Middleton în scrisoare. „Apreciez că toți cei aflați în trupe din acest an s-au antrenat de luni de zile și au dedicat multe ore pentru a se asigura că uniformele și exercițiile lor sunt imaculate”.

Ea a continuat…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos