728 x 90

Donald Trump este un dictator, vrea să se răzbune

Donald Trump este un dictator, vrea să se răzbune

Actorul Robert De Niro şi-a împrumutat vocea în cea mai recentă reclamă de campanie electorală în favoarea lui Joe Biden şi împotriva lui Donald Trump. „De la tweet-urile de la miezul nopţii, la băut înălbitor, de la folosirea gazelor lacrimogene împotriva cetăţenilor până la punerea în scenă pentru o fotografie, ştiam că Trump a scăpat


Actorul Robert De Niro şi-a împrumutat vocea în cea mai recentă reclamă de campanie electorală în favoarea lui Joe Biden şi împotriva lui Donald Trump.

„De la tweet-urile de la miezul nopţii, la băut înălbitor, de la folosirea gazelor lacrimogene împotriva cetăţenilor până la punerea în scenă pentru o fotografie, ştiam că Trump a scăpat de sub control când era preşedinte.

Apoi, a pierdut alegerile din 2020 şi a luat-o razna”, afirmă starul.

„Dacă nu voi fi ales, va fi o baie de sânge – continuă De Niro, citând o declaraţiie controversată a magnatului -. Trump vrea să se răzbune şi nu se va opri de la nimic pentru a o obţine”, spune vocea actorului de la Hollywood.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos