728 x 90

Macron şi von der Leyen îl presează pe Xi al Chinei cu privire la comerţ în discuţiile de la Paris

Macron şi von der Leyen îl presează pe Xi al Chinei cu privire la comerţ în discuţiile de la Paris

Xi s-a aflat în Europa pentru prima dată în ultimii cinci ani, într-o perioadă de tensiuni comerciale tot mai mari care includ investigarea de către Uniunea Europeană a industriilor chinezeşti, cum ar fi exporturile de vehicule electrice, în timp ce Beijingul investighează importurile de brandy, în mare parte fabricat în Franţa, scrie Reuters. Macron a


Xi s-a aflat în Europa pentru prima dată în ultimii cinci ani, într-o perioadă de tensiuni comerciale tot mai mari care includ investigarea de către Uniunea Europeană a industriilor chinezeşti, cum ar fi exporturile de vehicule electrice, în timp ce Beijingul investighează importurile de brandy, în mare parte fabricat în Franţa, scrie Reuters.

Macron a declarat că Europa şi China trebuie să rezolve dificultăţile structurale, în special în ceea ce priveşte comerţul.

„Viitorul continentului nostru va depinde, de asemenea, foarte clar de capacitatea noastră de a dezvolta în continuare, într-un mod echilibrat, relaţia noastră cu China”, a spus el, în timp ce cei trei stăteau la o masă rotundă sub plafoanele aurite ale Palatului Elysee.

Von der Leyen a fost mai tranşantă, afirmând că relaţia a fost afectată de accesul inegal la piaţă şi de subvenţiile de stat chinezeşti.

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos