728 x 90

Guvernul olandez ar putea să nu mai folosească Facebook. De ce se tem batavii

Guvernul olandez ar putea să nu mai folosească Facebook. De ce se tem batavii

Guvernul olandez a declarat vineri că ar putea fi obligat să nu mai folosească Facebook, după un avertisment al autorităţii olandeze de reglementare în materie de confidenţialitate cu privire la Meta. Autoritatea olandeză pentru protecţia datelor (DPA) sfătuieşte Ministerul de Interne olandez să nu se bazeze pe paginile de Facebook pentru a comunica cu cetăţenii


Guvernul olandez a declarat vineri că ar putea fi obligat să nu mai folosească Facebook, după un avertisment al autorităţii olandeze de reglementare în materie de confidenţialitate cu privire la Meta.

Autoritatea olandeză pentru protecţia datelor (DPA) sfătuieşte Ministerul de Interne olandez să nu se bazeze pe paginile de Facebook pentru a comunica cu cetăţenii dacă nu are o idee clară despre modul în care Facebook utilizează datele personale ale persoanelor care vizitează paginile guvernamentale.

Ministerul de Interne solicitase anterior DPA consultanţă cu privire la posibilitatea ca guvernul să utilizeze paginile de Facebook într-un mod conform.

Guvernul doreşte claritate din partea Meta „cât mai curând posibil, cel târziu înainte de vacanţa de vară, cu privire la modul în care abordează preocupările noastre”, a declarat Alexandra van Huffelen, ministrul olandez pentru…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos