728 x 90

Cum se completează declarația pe proprie răspundere pentru energie | Ce trebuie să facă chiriașii

Cum se completează declarația pe proprie răspundere pentru energie | Ce trebuie să facă chiriașii

Pentru a beneficia de preţuri plafonate la energie electrixă, românii trebuie să completeze o declaraţie pe proprie răspundere.   Această declarație trebuie completată de: familiile care au mai mult de trei copii, familiile monoparentale, cei care au acasă aparatură medicală. După ce se completează datele personale, cei care nu locuiesc la adresa din buletin, va trebui

Pentru a beneficia de preţuri plafonate la energie electrixă, românii trebuie să completeze o declaraţie pe proprie răspundere.

 

Această declarație trebuie completată de:

  • familiile care au mai mult de trei copii,
  • familiile monoparentale,
  • cei care au acasă aparatură medicală.

După ce se completează datele personale, cei care nu locuiesc la adresa din buletin, va trebui să menționeze exact adresa la care locuiesc, pentru a alege pe ce locuință să beneficieze de plafon.

Mai este o categorie care trebuie să beneficieze de acest preț plafonat, este vorba de cei care dețin mai multe case sau au contract cu mai mulți furnizori.

 

Și pentru aceștia există o cerere pe care trebuie să o completeze, la fel, cu date personale și să bifeze cod client (care se găsește pe prima pagină a facturii).

Pentru chiriașii care locuiesc fără contract înregistrat la ANAF, aceștia trebuie să știe că vor putea beneficia de plafonarea prețului.

Cei care locuiesc în chirie, pot încheia pe cont propriu un contract cu furnizorul de energie electrică. Apoi, pentru a beneficia de prețul plafonat, va fi nevoie de contractul la energie, o declarație pe proprie răspundere prin care să spună că locuiește la acea adresă și cererea.

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos