728 x 90

SCMU Craiova a transferat un portar de Champions League

SCMU Craiova a transferat un portar de Champions League

După câţiva ani de mediocritate, echipa feminină de handbal SCMU Universitatea Craiova nu mai vrea să rămână şi în sezonul următor în afara luptei pentru podium în Liga Florilor. Transformări radicale s-au produs deja în lotul grupării pregătite de Bogdan Burcea şi Florentina Stanciu, iar obiectivul pentru proxima stagiune a fost deja anunţat: calificarea în


După câţiva ani de mediocritate, echipa feminină de handbal SCMU Universitatea Craiova nu mai vrea să rămână şi în sezonul următor în afara luptei pentru podium în Liga Florilor. Transformări radicale s-au produs deja în lotul grupării pregătite de Bogdan Burcea şi Florentina Stanciu, iar obiectivul pentru proxima stagiune a fost deja anunţat: calificarea în cupele europene.

Darly Zoqbi de Paula, al şaptelea transfer al SCMU Craiova pentru sezonul următor

Pentru sezonul următor, SCM Universitatea Craiova a reuşit deja şapte achiziţii importante. Cea mai recentă este menită să acopere un post pe care oficialii din Bănie transferaseră deja, dar numai pe hârtie. Astfel, una dintre noile jucătoare, Jovana Risovic, portar al naţionalei Serbiei, în vârstă de 29 de ani, adusă de la campioana Sloveniei, Krim Ljubljana, s-a accidentat grav şi a fost deja operată, urmând să lipsească o lungă perioadă.

Aşadar, SCMU…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos