728 x 90

Mădălina Ghenea, vedetă la Wimbledon! Cum a apărut românca în tribune: decolteul ei a atras toate privirile!

Mădălina Ghenea, vedetă la Wimbledon! Cum a apărut românca în tribune: decolteul ei a atras toate privirile!

Mădălina Ghenea, superba actriță din România, este vedetă la Wimbledon, acolo unde se află datorită relației pe care o are cu Grigor Dimitrov. Mădălina Ghenea, vedetă la Wimbledon! Cum a apărut românca în tribune: decolteul ei a atras toate privirile Superba Mădălina Ghenea (35 de ani) trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Grigor Dimitrov

Mădălina Ghenea, superba actriță din România, este vedetă la Wimbledon, acolo unde se află datorită relației pe care o are cu Grigor Dimitrov.

Mădălina Ghenea, vedetă la Wimbledon! Cum a apărut românca în tribune: decolteul ei a atras toate privirile

Superba Mădălina Ghenea (35 de ani) trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Grigor Dimitrov (32 de ani, locul 25 ATP), iar de când și-au oficializat relația sunt de nedespărțit.

Astfel, modelul din România a decis să-l însoțească pe Grigor Dimitrov la turneul de la Wimbledon și nu a lipsit de la niciun meci al bulgarului.

Mădălina Ghenea a fost surprinsă în loja lui Grigor Dimitrov la meciul jucat de bulgar cu americanul Frances Tiafoe (10 ATP), în turul trei de la Wimbledon, iar românca i-a purtat noroc jucătorului de tenis de pe locul 25 ATP, care a trecut în trei seturi de Tiafoe, scor 6-2, 6-3 , 6-2.

Mădălina Ghenea nu a trecut neobservată la meciul jucat…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos