728 x 90

A dezvăluit cum a devenit Gigi Becali „antrenor” la FCSB

A dezvăluit cum a devenit Gigi Becali „antrenor” la FCSB

Valeriu Răchită, fostul jucător al FCSB-ului, și-a amintit de momentul în care a devenit Gigi Becali „antrenor” la formația bucureșteană. Valeriu Răchită dezvăluie cum a început Becali să se ocupe de alcătuirea primului 11 la FCSB: „Putea să dea afară pe oricine din lot” Gigi Becali este foarte bine cunoscut pentru plăcerea sa de a


Valeriu Răchită, fostul jucător al FCSB-ului, și-a amintit de momentul în care a devenit Gigi Becali „antrenor” la formația bucureșteană.

Valeriu Răchită dezvăluie cum a început Becali să se ocupe de alcătuirea primului 11 la FCSB: „Putea să dea afară pe oricine din lot”

Gigi Becali este foarte bine cunoscut pentru plăcerea sa de a interveni peste antrenorii FCSB-ului. Valeriu Răchită, fost jucător la gruparea roș-albastră, a dezvăluit momentul exact în care milionarul din Pipera a început să aibă acest obicei.

„Eu l-am prins chiar când a devenit antrenor. L-a trimis pe Meme Stoica să-i spună lui Pițurcă să-l  scoată din lot pe Pădureț, cu două zile înainte de începerea campionatului. Și Piți a zis că pleacă, pentru că, dacă accepta asta, Becali putea să dea apoi afară pe oricine din lot.

A venit Walter Zenga atunci, jucam cu Bistrița. Nu știa nimic despre lot, abia semnase…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos