728 x 90

Transferul lui Damjan Djokovic la FCSB, lăudat. „Dă echilibru, poate ajuta!” Ce fotbalist mai trebuie să aducă Gigi Becali. „Să sperăm că va aduce o dublură!”

Transferul lui Damjan Djokovic la FCSB, lăudat. „Dă echilibru, poate ajuta!” Ce fotbalist mai trebuie să aducă Gigi Becali. „Să sperăm că va aduce o dublură!”

Dinu Gheorghe, fostul oficial din Superliga, laudă transferul lui Damjan Djokovic la FCSB și dezvăluie ce fotbalist mai trebuie să aducă Gigi Becali la FCSB. Transferul lui Damjan Djokovic la FCSB, lăudat. „Dă echilibru, poate ajuta!” Ce fotbalist mai trebuie să aducă Gigi Becali Dinu Gheorghe este de părere că FCSB a dat lovitura prin


Dinu Gheorghe, fostul oficial din Superliga, laudă transferul lui Damjan Djokovic la FCSB și dezvăluie ce fotbalist mai trebuie să aducă Gigi Becali la FCSB.

Transferul lui Damjan Djokovic la FCSB, lăudat. „Dă echilibru, poate ajuta!” Ce fotbalist mai trebuie să aducă Gigi Becali

Dinu Gheorghe este de părere că FCSB a dat lovitura prin aducerea lui Damjan Djokovic, fotbalistul care ultima dată a jucat la Al Raed, iar acesta este sigur că croatul poate face împreună cu Adrian Șut și Darius Olaru o „tripletă puternică la mijlocul terenului”.

Dinu Gheorghe a vorbit și despre venirea lui Alexandru Băluță la FCSB și crede că fotbalistul care a fost dorit și de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova poate să fie folosit în locul lui Andrei Cordea și David Miculescu.

„Djokovic dă echilibru, e un mijlocaș, un inter, care poate să ajute, cu Șut și Olaru pot avea o tripletă puternică la mijlocul terenului. Are multă…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos