728 x 90

România U21, fără scuze după umilința de la EURO 2023

România U21, fără scuze după umilința de la EURO 2023

România U21 nu are nicio scuză pentru înfrângerea cu Spania U21, 0-3, de la EURO 2023, susține Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a intervenit la ProSport Live și a comentat evoluția echipei noastre de tineret la debutul la Campionatul European U21. Dumitru Dragomir spune că „tricolorii mici” sunt oglinda nivelului la


România U21 nu are nicio scuză pentru înfrângerea cu Spania U21, 0-3, de la EURO 2023, susține Dumitru Dragomir.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a intervenit la ProSport Live și a comentat evoluția echipei noastre de tineret la debutul la Campionatul European U21.

Dumitru Dragomir spune că „tricolorii mici” sunt oglinda nivelului la care a ajuns fotbalul românesc și spune că doar Guvernul mai poate salva situația.

Ce i-a lipsit României U21 în meciul cu spaniolii, de la EURO 2023: „Asta nu e o scuză! Suntem în relații proaste cu mingea”

România U21 a jucat lamentabil la primul meci din cadrul EURO 2023, tinerii noștri fotbaliști fiind depășiți la toate capitolele de adversarii lor.

Parcă suntem cu 10 ani în urmă. Nu am luat măsuri și uite unde suntem. Unii sunt cu trei-patru-cinci ani mai mici decât spaniolii, dar … Borza e mai mic cu patru ani și se cunoaște. Contează un an, dar cinci…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos