728 x 90

„O să fie un pion important la echipa națională!”

„O să fie un pion important la echipa națională!”

În direct la ProSport Live, Dinu Gheorghe, fost președinte la Rapid sau Dinamo, printre multe altele, a spus că își pune mari speranțe în Ianis Hagi pentru restul campaniei de calificare la Campionatul European din 2024, care va fi găzduit de Germania. Ianis Hagi reloaded: „O să fie un pion important la echipa națională! Îl


În direct la ProSport Live, Dinu Gheorghe, fost președinte la Rapid sau Dinamo, printre multe altele, a spus că își pune mari speranțe în Ianis Hagi pentru restul campaniei de calificare la Campionatul European din 2024, care va fi găzduit de Germania.

Ianis Hagi reloaded: „O să fie un pion important la echipa națională! Îl văd titular incontestabil”

Proaspăt revenit după o accidentare foarte gravă la genunchi, care l-a ținut departe de gazon puțin mai mult de un an, mijlocașul ofensiv în vârstă de 24 de ani de la Rangers, care recent și-a cerut iubita în căsătorie, iar răspunsul a fost unul afirmativ, s-a aflat în centrul unei mari controverse în fotbalul românesc în luna martie, atunci când nu a fost inclus de selecționerul Edi Iordănescu nici măcar pe lista preliminară a stranierilor luați în calcul pentru partidele cu Andorra și Belarus.

Atunci, tatăl său, Gică Hagi, a fost foarte deranjat de acest…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos