728 x 90

Un fotbalist de 16 ani, surpriza cu care FCSB ar putea da lovitura

Un fotbalist de 16 ani, surpriza cu care FCSB ar putea da lovitura

Ricardo Pădurariu (16 ani) se anunță noua mare speranță de la FCSB, fotbalistul plecând în cantonament cu echipa mare a clubului patronat de Gigi Becali. FCSB are ca obiectiv declarat promovarea jucătorilor tineri și vânzarea lor în străinătate. Dacă Gigi Becali investește bani în fotbaliști promițători în România și speră să iasă pe plus, există


Ricardo Pădurariu (16 ani) se anunță noua mare speranță de la FCSB, fotbalistul plecând în cantonament cu echipa mare a clubului patronat de Gigi Becali.

FCSB are ca obiectiv declarat promovarea jucătorilor tineri și vânzarea lor în străinătate. Dacă Gigi Becali investește bani în fotbaliști promițători în România și speră să iasă pe plus, există și fotbaliști pe care în viitor i-ar putea transfera pentru sume importante, dar care nu l-au costat nimic, deoarece provin din propria academie.

Ricardo Pădurariu are numai 16 ani, însă a fost luat de antrenorul principal Elias Charalambous în lotul primei echipe.

Ricardo Pădurariu, în vârstă de 16 ani, este surpriza cu care FCSB ar putea da lovitura pe modelul Borza de la Gică Hagi! 

FCSB a ales să îl „promoveze” pe Ricardo Pădurariu la prima echipă, Mihai Stoica fiind încântat de randamentul tânărului fotbalist la grupa sa de vârstă. Managerul general…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos