728 x 90

Transferul de 70 de milioane de euro se face din România

Transferul de 70 de milioane de euro se face din România

Sandro Tonali (23 de ani), aflat în România cu reprezentativa de tineret a Italiei pentru EURO U21, va face obiectul unui transfer spectaculos de la AC Milan la Newcastle. Sandro Tonali, în vârstă de numai 23 de ani, se va transfera din Serie A, unde a jucat pentru AC Milan, în Premier League, la Newcastle.


Sandro Tonali (23 de ani), aflat în România cu reprezentativa de tineret a Italiei pentru EURO U21, va face obiectul unui transfer spectaculos de la AC Milan la Newcastle.

Sandro Tonali, în vârstă de numai 23 de ani, se va transfera din Serie A, unde a jucat pentru AC Milan, în Premier League, la Newcastle. Britanicii au bătut palma cu „diavolul milanez”, potrivit anunțului făcut de celebrul jurnalist din „Cizmă” Fabrizio Romano.

Acesta susține că suma de transfer este de 70 de milioane de euro, la care se adaugă bonusuri de performanță. Jucătorul va efectua vizita medicală în România, potrivit aceleiași surse.

Absolut fără precedent! Transferul de 70 de milioane se face din România: Sandro Tonali, de la AC Milan la Newcastle! Jucătorul face vizita medicală și va primi 8 milioane de euro salariu pe an

Sandro Tonali, care se află în România cu echipa națională U21 a Italiei, pentru EURO 2023, va face obiectul unui…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos