728 x 90

PSG îl vinde pe Mbappe! Emirul a luat decizia

PSG îl vinde pe Mbappe! Emirul a luat decizia

PSG a luat decizia finală în privința lui Kylian Mbappe, conducerea francezilor stabilind suma uriașă pe care trebuie să o achite Real Madrid în schimbul său. PSG îl vinde pe Kylian Mbappe! Emirul a luat decizia. Sumă istorică pe care trebuie să o plătească Real Madrid Kylian Mbappe a fost scos de PSG pe lista

PSG a luat decizia finală în privința lui Kylian Mbappe, conducerea francezilor stabilind suma uriașă pe care trebuie să o achite Real Madrid în schimbul său.

PSG îl vinde pe Kylian Mbappe! Emirul a luat decizia. Sumă istorică pe care trebuie să o plătească Real Madrid

Kylian Mbappe a fost scos de PSG pe lista de transferuri, iar Real Madrid este mai mult decât interesată să îl aducă pe francez în această pauză de mercato.

Atacantul în vârstă de 24 de ani le-a trimis conducătorilor grupării din capitala Franței o scrisoare prin care i-a anunțat că nu dorește să își prelungească angajamentul, scadent în 2024. În acest context, parizienii se văd puși în fața unei situații pe care nu și-o doreau, dar pe care nu o pot controla decât până într-un anumit punct.

Practic, oficialii lui PSG trebuie ori să îl vândă în această vară, ori să îl țină la echipă până în vara lui 2024, când fotbalistul ar…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos