728 x 90

Occidentul analizează ideea ca România să găzduiască antrenamentele cu avioane F-16 pentru piloţii ucraineni

Occidentul analizează ideea ca România să găzduiască antrenamentele cu avioane F-16 pentru piloţii ucraineni

„România este unul dintre locurile pe care coaliţia le analizează pentru a găzdui antrenamente”, a declarat un oficial occidental, care, împreună cu un actual şi un fost oficial al Departamentului Apărării, a beneficiat de anonimat pentru a discuta despre acest subiect sensibil. Grupul lucrează pentru a negocia un contract pentru a desfăşura antrenamentul cu avioane


„România este unul dintre locurile pe care coaliţia le analizează pentru a găzdui antrenamente”, a declarat un oficial occidental, care, împreună cu un actual şi un fost oficial al Departamentului Apărării, a beneficiat de anonimat pentru a discuta despre acest subiect sensibil.

Grupul lucrează pentru a negocia un contract pentru a desfăşura antrenamentul cu avioane într-un loc din România, au declarat actualul şi fostul oficial al Pentagonului. Este probabil ca Lockheed Martin, care construieşte F-16, să conducă antrenamentul, au adăugat aceştia pentru POLITICO.

Ţările de Jos şi Danemarca conduc efortul multinaţional de instruire, dar partenerii nu au rezolvat încă problema referitoare la ţările care vor furniza aeronavele necesare pentru instruire.

Oficialii europeni nu au dorit să confirme sau să infirme faptul că propunerea de a instrui piloţii ucraineni în România este în…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos