728 x 90

Jucătoarea care a învins-o pe Sorana Cîrstea a scăpat o înjuratură

Jucătoarea care a învins-o pe Sorana Cîrstea a scăpat o înjuratură

Magdalena Frech (Polonia, 72 WTA) a scăpat o înjurătură la interviul acordat pe teren, după ce a eliminat-o pe Sorana Cîrstea (România, 38 WTA) în optimi la Birmingham (Marea Britanie). Magdalena Frech a avut 4-1 în setul decisiv, dar a tremurat serios pentru victoria obținută joi, în optimile de finală ale turneului dotat cu premii


Magdalena Frech (Polonia, 72 WTA) a scăpat o înjurătură la interviul acordat pe teren, după ce a eliminat-o pe Sorana Cîrstea (România, 38 WTA) în optimi la Birmingham (Marea Britanie).

Magdalena Frech a avut 4-1 în setul decisiv, dar a tremurat serios pentru victoria obținută joi, în optimile de finală ale turneului dotat cu premii în valoare totală de 259.303 de dolari.

Jucătoarea care a eliminat-o pe Sorana Cîrstea a scăpat o înjuratură după meciul de la Birmingham! Ce a făcut-o să își piardă cumpătul

Întrebată după meci la ce s-a gândit când Sorana Cîrstea s-a apropiat la 4-3, în condițiile în care poloneza a condus cu 4-1, Magdalena Frech a scăpat o înjurătură: La dracu’! M-am gândit că ‘am pierdut două game-uri la rând, ce fac acum?’”, a spus Frech la interviul acordat pe teren.

A fost un meci foarte greu, cu multe mingi de break. Sunt epuizată mental, am condus cu set și break, apoi…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos