728 x 90

Gigi Becali, promisiune uluitoare pentru Gică Hagi!

Gigi Becali, promisiune uluitoare pentru Gică Hagi!

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a anunțat că va îngenunchea în fața lui Gheorghe Hagi, managerul tehnic de la Farul Constanța, dacă acesta va reuși să revigoreze jucători și în noul sezon. Gigi Becali, promisiune uluitoare pentru Gică Hagi! În ce condiții miliardarul de la FCSB îngenunchează în fața „Regelui”: „Dacă face asta, îi pup


Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a anunțat că va îngenunchea în fața lui Gheorghe Hagi, managerul tehnic de la Farul Constanța, dacă acesta va reuși să revigoreze jucători și în noul sezon.

Gigi Becali, promisiune uluitoare pentru Gică Hagi! În ce condiții miliardarul de la FCSB îngenunchează în fața „Regelui”: „Dacă face asta, îi pup picioarele”

În contextul discuției despre jucătorii dați afară de către FCSB și transferați de către Rapid, Gigi Becali a declarat că doar Gheorghe Hagi poate, în România, să revigoreze jucători care la alte echipe nu au reușit să se impună.

Totuși, Gigi Becali este de părere că în acest sezon lui Gheorghe Hagi nu îi va mai ieși, după ce a transferat deja în această vară opt jucători.

„Singurul om care poate să ia jucători de la mine și să facă din ei jucători, să funcționeze, e Hagi. Atât! Că altul, nu. Nu cred că Mutu poate să facă ce face Hagi….

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos