728 x 90

Gigi Becali nu știa cu cine a picat FCSB în Conference League

Gigi Becali nu știa cu cine a picat FCSB în Conference League

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a fost puțin nedumerit în momentul în care reporterii l-au întrebat ce părere are despre tragerea la sorți pentru meciurile din preliminariile Conference League. Gigi Becali nu știa cu cine a picat FCSB în preliminariile Conference League În cursul zilei de miercuri, 21 iunie, FCSB și-a aflat adversara din turul


Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a fost puțin nedumerit în momentul în care reporterii l-au întrebat ce părere are despre tragerea la sorți pentru meciurile din preliminariile Conference League.

Gigi Becali nu știa cu cine a picat FCSB în preliminariile Conference League

În cursul zilei de miercuri, 21 iunie, FCSB și-a aflat adversara din turul doi preliminar din Conference League. Roș-albaștrii vor întâlni FC ȚSKA 1948, în dublă manșă, turul urmând să se joacă în Bulgaria și returul în România.

„(n.r. Sunteți mulțumit de tragerea la sorți cu ȚSKA?) Ce ȚSKA, mă? De unde să știu eu, mă? Habar n-am. Eu știu că mi-a zis Meme că… Eu nu mă pricep… Mi-a zis Meme că e o echipă foarte ușor de trecut. Atât. Altceva nu știu. Nu recunosc echipele străine. Nu mă interesează.

(n.r. Ce vă doriți în acest sezon în Europa?) Păi, ce? Grupele. Banii. Voi vreți performanță, suporterii vor performanță. Eu,…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos