728 x 90

Fiul vitreg al miliardarului aflat la bordul submersibilului dispărut, criticat de Cardi B, după ce a participat la un concert: „Trebuia să fii acasă, trist”

Fiul vitreg al miliardarului aflat la bordul submersibilului dispărut, criticat de Cardi B, după ce a participat la un concert: „Trebuia să fii acasă, trist”

Cardi B a fost revoltată de faptul că fiul vitreg al uneia dintre persoanele dispărute la bordul submersibilului Titan a participat la un concert. „Trebuia să fii acasă, trist. Trebuia să plângi, trebuia să fii chiar lângă telefon așteptând să afli noutăți”, a spus Cardi B. Brian Szasz, al cărui tată vitreg este miliardarul Hamish

  • Cardi B a fost revoltată de faptul că fiul vitreg al uneia dintre persoanele dispărute la bordul submersibilului Titan a participat la un concert.
  • „Trebuia să fii acasă, trist. Trebuia să plângi, trebuia să fii chiar lângă telefon așteptând să afli noutăți”, a spus Cardi B.
  • Brian Szasz, al cărui tată vitreg este miliardarul Hamish Harding, ar fi participat la un concert Blink-182 în San Diego.

Cardi B a comentat faptul că fiul vitreg al uneia dintre persoanele dispărute la bordul submersibilului turistic a participat la un concert. Brian Szasz, al cărui tată vitreg este miliardarul Hamish Harding, una dintre cele cinci persoane aflate pe vasul dispărut, ar fi participat la un concert Blink-182 în San Diego, în timp ce eforturile de căutare și salvare continuă, scrie The Telegraph.

Szasz și-a apărat acțiunile pe rețelele de socializare, scriind, se pare, într-o postare pe Facebook, acum ștearsă: „Poate că este de prost gust să fiu aici, dar…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos