728 x 90

Fiorentina forțează transferul lui Tavi Popescu după Euro U21

Fiorentina forțează transferul lui Tavi Popescu după Euro U21

Fiorentina îl urmărește cu atenție pe Tavi Popescu la EURO U21 și ar putea să îl transfere după turneul final găzduit de țara noastră și Georgia. Fiorentina forțează transferul lui Tavi Popescu după Euro U21! Italienii anunță interesul fostului club al lui Adrian Mutu pentru starul lui Gigi Becali: „Este evaluat” Tavi Popescu este pe


Fiorentina îl urmărește cu atenție pe Tavi Popescu la EURO U21 și ar putea să îl transfere după turneul final găzduit de țara noastră și Georgia.

Fiorentina forțează transferul lui Tavi Popescu după Euro U21! Italienii anunță interesul fostului club al lui Adrian Mutu pentru starul lui Gigi Becali: „Este evaluat”

Tavi Popescu este pe lista italienilor de la Fiorentina, scouterii clubului fiind cu ochii pe jocul fotbalistului de la FCSB la EURO U21.

România a debutat cu stângul la turneul final al Campionatului European de tineret, fiind învinsă fără drept de apel de Spania, 3-0. Cu toate că a avut în spate 20.000 de spectatori, echipa lui Emil Săndoi nu s-a ridicat la nivelul adversarilor.

Tavi Popescu a fost șters în meciul găzduit de stadionul din Complexul Sportiv Steaua din București, atrăgându-și numeroase critici după prestația împotriva ibericilor.

Cu toate acestea, presa din Italia anunță că…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos