728 x 90

Explicațiile lui Denis Alibec pentru prestația „tricolorilor” din meciul România U21

Explicațiile lui Denis Alibec pentru prestația „tricolorilor” din meciul România U21

Denis Alibec a fost prezent pe stadionul Steaua la meciul România U21 – Spania U21 0-3, din prima etapă a fazei grupelor de la Campionatul European de tineret, și a găsit o posibilă explicație pentru prestația modestă a jucătorilor antrenați de Emil Săndoi. Explicațiile lui Denis Alibec pentru prestația „tricolorilor” din meciul România U21 –


Denis Alibec a fost prezent pe stadionul Steaua la meciul România U21 – Spania U21 0-3, din prima etapă a fazei grupelor de la Campionatul European de tineret, și a găsit o posibilă explicație pentru prestația modestă a jucătorilor antrenați de Emil Săndoi.

Explicațiile lui Denis Alibec pentru prestația „tricolorilor” din meciul România U21 – Spania U21 0-3: „Poate au avut emoții”. Ce a spus despre dubla Farului din Liga Campionilor: „Să fim sheriffi!”

Pe lângă faptul, deja bine-cunoscut, că naționala iberică este una foarte puternică, atacantul de la Farul Constanța a spus că există posibilitatea ca „tricolorii mici” să fi fost puțin copleșiți de acest moment, întrucât a fost vorba despre un joc disputat în fața propriilor suporteri.

În ciuda acestui rezultat, Alibec a apreciat că România U21 are puterea de a ieși din această grupă, din care mai fac parte Ucraina și Croația, în condițiile…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos