728 x 90

Dorin Iacob, mesaj pentru contestatarii lui Dinamo

Dorin Iacob, mesaj pentru contestatarii lui Dinamo

Dorin Iacob a dat mai multe detalii despre revenirea lui Dinamo în primul eșalon. Tatăl lui Vlad, administratorul special al „câinilor-roșii”, a recunoscut faptul că această promovare s-a obținut cu multă muncă și cu multă dăruire. Dorin Iacob, dezvăluiri despre greutățile întâmpinate de Dinamo la promovarea în Superliga: „Cu sacrificii minunate și cu o muncă


Dorin Iacob a dat mai multe detalii despre revenirea lui Dinamo în primul eșalon. Tatăl lui Vlad, administratorul special al „câinilor-roșii”, a recunoscut faptul că această promovare s-a obținut cu multă muncă și cu multă dăruire.

Dorin Iacob, dezvăluiri despre greutățile întâmpinate de Dinamo la promovarea în Superliga: „Cu sacrificii minunate și cu o muncă de Sisif”

Dinamo București a reușit să se întoarcă în Superliga, deși are mari probleme financiare. Dorin Iacob a dezvăluit sacrificiile din spatele promovării și a dat de înțeles că toți cei din cadrul clubului au depus o muncă titanică pentru a contribui la revenirea formației din Ștefan cel Mare pe prima scenă a fotbalului românesc. Tatăl administratorului special de la Dinamo l-a lăudat în special pe Ovidiu Burcă, antrenorul echipei.

„Eu cred în luciditate și în găsirea de soluții pertinente. Haideți să definim ceva ca să fim pe…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos