728 x 90

Derapaj scandalos al galeriei CSA Steaua la meciul România U21

Derapaj scandalos al galeriei CSA Steaua la meciul România U21

Un derapaj scandalos al galeriei CSA Steaua s-a produs în debutul meciului România U21 – Spania U21, din prima etapă a fazei grupelor de la Campionatul European de tineret, organizat în această perioadă de țara noastră și de Georgia. Derapaj scandalos al galeriei CSA Steaua la meciul România U21 – Spania U21! Ce au putut


Un derapaj scandalos al galeriei CSA Steaua s-a produs în debutul meciului România U21 – Spania U21, din prima etapă a fazei grupelor de la Campionatul European de tineret, organizat în această perioadă de țara noastră și de Georgia.

Derapaj scandalos al galeriei CSA Steaua la meciul România U21 – Spania U21! Ce au putut să scandeze. Nu a scăpat nimeni, de la Răzvan Burleanu, la Gigi Becali

Mai mulți fani din „Peluza Sud Steaua” s-au prezentat la această partidă, cu un banner pe care era afișat deja celebrul mesaj „Vrem Steaua în A!”, și au luat loc la inelul 2 al peluzei pe care o ocupă în mod tradițional pe arena din Ghencea.

Cu circa jumătate de oră înainte de fluierul de start, ei au fost oarecum provocați de faptul că la boxele stadionului a putut fi auzit „imnul neoficial” al celor de la FCSB, aspect care posibil să fi contribuit la comportamentul lor din startul jocului.

Imediat după fluierul de…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos