728 x 90

De la EURO U21, direct titular la FCSB! Meme Stoica a spus totul

De la EURO U21, direct titular la FCSB! Meme Stoica a spus totul

Alexandru Pantea, fundașul FCSB-ului și al României U21, va fi titular la gruparea roș-albastră. Mihai Stoica a venit cu vești bune pentru tănărul apărător. Mihai Stoica a anunțat că Alexandru Pantea va fi titular la FCSB: „În fața lui Vali Crețu și Ovidiu Popescu” Alexandru Pantea, având în vedere că este născut în 2023, se


Alexandru Pantea, fundașul FCSB-ului și al României U21, va fi titular la gruparea roș-albastră. Mihai Stoica a venit cu vești bune pentru tănărul apărător.

Mihai Stoica a anunțat că Alexandru Pantea va fi titular la FCSB: „În fața lui Vali Crețu și Ovidiu Popescu”

Alexandru Pantea, având în vedere că este născut în 2023, se încadrează la regula U21. Totuși, în ediția anterioară de Superliga, apărătorul a jucat doar 10 meciuri ca titular, însă acum a primit o veste excelentă.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a anunțat că fundașul României U21 va juca titular la gruparea roș-albastră. Cel puțin în momentul de față, oficialul bucureștenilor cred că Alexandru Pantea este mult mai potrivit pentru postul de fundaș dreapta decât Vali Crețu sau Ovidiu Popescu.

„În acest moment, eu cred că Pantea este titularul postului de fundaș dreapta, în fața lui Vali Crețu și…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos