728 x 90

CSKA 1948 Sofia se poate juca la București! Meme Stoica a făcut anunțul. „Acolo vrem!”

CSKA 1948 Sofia se poate juca la București! Meme Stoica a făcut anunțul. „Acolo vrem!”

FCSB nu va putea juca pe Arena Națională meciul de „acasă” cu CSKA 1948 Sofia din preliminariile Conference League, își oficialii vicecampioanei României vor ca echipa roș-albastră să rămână în București. FCSB – CSKA 1948 Sofia se poate juca la București! Meme Stoica a făcut anunțul. „Acolo vrem!” Deși au opțiunea de a evolua pe


FCSB nu va putea juca pe Arena Națională meciul de „acasă” cu CSKA 1948 Sofia din preliminariile Conference League, își oficialii vicecampioanei României vor ca echipa roș-albastră să rămână în București.

FCSB – CSKA 1948 Sofia se poate juca la București! Meme Stoica a făcut anunțul. „Acolo vrem!”

Deși au opțiunea de a evolua pe stadionul noul al Chindiei Târgoviște, Meme Stoica a dezvăluit că „roș-albaștrii” ar putea evolua pe „Arcul de Triumf” împotriva lui CSKA 1948 Sofia pe 3 august.

Mai mult, Meme Stoica a transmis că oficialii formației antrenate de Elias Charalambous așteaptă să afle și programul din Superliga deoarece „roș-albaștrii” își doresc ca meciurile de „acasă” să se joace tot pe „Arcul de Triumf”.

„Pe Arc vrem să jucăm. Meciurile de campionat nu știm când se vor juca. Noi, ca să mergem oriunde, trebuie să spunem pe ce dată vrem să închiriem stadionul.

Pe…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos