728 x 90

Continuă stupoarea legată de cedarea lui Iulian Cristea la Rapid

Continuă stupoarea legată de cedarea lui Iulian Cristea la Rapid

Mai mulți oameni de fotbal din România au apreciat că cei de la FCSB au comis o eroare majoră în momentul în care l-au pus pe liber pe Iulian Cristea, care ulterior a semnat un contract cu rivalii de la Rapid, fiind de altfel și prezentat oficial. Continuă stupoarea legată de cedarea lui Iulian Cristea


Mai mulți oameni de fotbal din România au apreciat că cei de la FCSB au comis o eroare majoră în momentul în care l-au pus pe liber pe Iulian Cristea, care ulterior a semnat un contract cu rivalii de la Rapid, fiind de altfel și prezentat oficial.

Continuă stupoarea legată de cedarea lui Iulian Cristea la Rapid: „Era cel mai bun fundaș central de la FCSB!”

Printre acești oameni s-au numărat inclusiv foști fundași centrali de la echipa roș-albastră, cum ar fi Florin Gardoș sau Sorin Ghionea. Acum, în direct la ProSport Live, s-a exprimat pe seama acestui subiect, un alt fundaș central, de data aceasta de la Dinamo și CFR Cluj, printre altele.

Lucian Goian a spus de asemenea că pentru el nu are sens decizia luată de cei de la FCSB, în condițiile în care, din punctul său de vedere, Iulian Cristea a fost cel mai bun fundaș central al echipei roș-albastre în sezonul recent încheiat.

„Cred că va fi un jucător important…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos