728 x 90

Cât costă să mergi cu mașina personală în vacanță în Grecia

Cât costă să mergi cu mașina personală în vacanță în Grecia

Mulți români care și-au rezervat o vacanță în Grecia se gândesc să plece cu mașina personală spre destinație, indiferent dacă autoturismul este electric, pe benzină ori motorină. Diferențele de preț sunt destul de importante. Autostrada din Grecia FOTO: Shutterstock Octavian Iutiş conduce o maşină electrică de peste patru ani și a făcut deja o vacanță

Mulți români care și-au rezervat o vacanță în Grecia se gândesc să plece cu mașina personală spre destinație, indiferent dacă autoturismul este electric, pe benzină ori motorină. Diferențele de preț sunt destul de importante.

Autostrada din Grecia FOTO: Shutterstock

Octavian Iutiş conduce o maşină electrică de peste patru ani și a făcut deja o vacanță în Grecia (Salonic) cu un astfel de tip de mașină. Până acolo, a făcut două opriri în Bulgaria, pentru reîncărcare, într-o parcare şi la un fast-food, unde a şi mâncat. Aproape trei sferturi de oră în total, spune el, scrie Observatornews.

„Există staţii, există forumuri unde găseşti informaţii despre toate aplicaţiile pe care le poţi utiliza. N-am întâmpinat niciodată probleme”, spune el. 

Jurnaliștii Observator au calculat că un drum București-Kavala cu o maşină pe care o alimentăm cu benzină în stil clasic, costă aproximativ 800 de lei doar…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos