728 x 90

„Bag mâna în foc pentru el”

„Bag mâna în foc pentru el”

Meme Stoica, managerul general al celor de la FCSB, este sigur că formația roș-albastră va face senzație cu fotbalistul transferat în această vară de Gigi Becali. Meme Stoica crede că FCSB va face senzație cu noul transfer! Fotbalistul care l-a impresionat Gigi Becali i-a adus la echipă pe Alexandru Băluță, Siyabonga Ngezana și Damjan Djokovic,


Meme Stoica, managerul general al celor de la FCSB, este sigur că formația roș-albastră va face senzație cu fotbalistul transferat în această vară de Gigi Becali.

Meme Stoica crede că FCSB va face senzație cu noul transfer! Fotbalistul care l-a impresionat

Gigi Becali i-a adus la echipă pe Alexandru Băluță, Siyabonga Ngezana și Damjan Djokovic, iar Meme Stoica pariază pe fotbalistul pentru care FCSB s-a luptat cu Universitatea Craiova.

Alexandru Băluță a fost adus la FCSB cu mari sacrificii, după ce pe urmele fotbalistului originar din Craiova s-a aflat și Mihai Rotaru, patronul formației Universitatea Craiova.

După ce Gigi Becali a reușit transferul lui Alexandru Băluță, Meme Stoica a dat asigurări că fotbalistul în vârstă de 29 de ani care ultima dată a jucat pentru Akademia Pușkaș va face senzație la vicecampioana României.

„Băluță e foarte bun. Pot să bag mâna în foc pentru el. L-am văzut…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos