728 x 90

Argeșul și-a anunțat noul antrenor principal: Alexandru Pelici

Argeșul și-a anunțat noul antrenor principal: Alexandru Pelici

Campionii FC Argeș începe să se miște și în privința schimbărilor la nivelul băncii tehnice, după retrogradarea în Liga 2. Asta, după ce, până acum, a anunțat oficial că s-a despărțit de nu mai puțin de 16 jucători, ultimul dintre aceștia fiind Andreias Calcan. Clubul piteștean a comunicat miercuri, 21 iunie, că a ajuns la

Campionii FC Argeș începe să se miște și în privința schimbărilor la nivelul băncii tehnice, după retrogradarea în Liga 2. Asta, după ce, până acum, a anunțat oficial că s-a despărțit de nu mai puțin de 16 jucători, ultimul dintre aceștia fiind Andreias Calcan.

Clubul piteștean a comunicat miercuri, 21 iunie, că a ajuns la un acord privind rezilierea contractului cu antrenorul Bogdan Argeș Vintilă, dar și că înlocuitorul acestuia este Alexandru Pelici.

Liga2.ro anunța încă din data de 9 iunie că Vintilă nu mai este dorit și că Pelici este la o semnătură de Campionii FC Argeș.

Bogdan Argeș Vintilă s-a despărțit de Campionii FC Argeș

Bogdan Argeș Vintilă (51 de ani) a preluat Campionii FC Argeș în martie 2023, la startul play-out-ului SuperLigii, când echipa se afla într-un moment dificil.

Era penultima în clasament, cu 14 puncte, după înjumătățire. Cu el la conducere s-au obținut zece puncte și cu totalul de 24 s-a…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos