728 x 90

Tensiuni la tineret după România U21

Tensiuni la tineret după România U21

La finalul meciului România U21 – Spania U21 0-3, în care echipa pregătită de Emil Săndoi a dat impresia că și-a respectat prea mult adversarii, Jovan Markovic, introdus după pauză de selecționer, a spus, așa cum era de așteptat, că și-ar dori să prindă mai multe minute pe teren. Tensiuni la tineret după România U21


La finalul meciului România U21 – Spania U21 0-3, în care echipa pregătită de Emil Săndoi a dat impresia că și-a respectat prea mult adversarii, Jovan Markovic, introdus după pauză de selecționer, a spus, așa cum era de așteptat, că și-ar dori să prindă mai multe minute pe teren.

Tensiuni la tineret după România U21 – Spania U21 0-3? Jovan Markovic: „Mister face tactica, ce zice el, noi trebuie să respectăm”

Pe de altă parte, fotbalistul Universității Craiova nu a dorit să intre în prea multe detalii tehnice, spunând, așa cum era și firesc, că aceste chestiuni țin de Emil Săndoi și de staff-ul său tehnic.

„La pauză, cum a decurs meciul, se putea mai mult, s-a văzut experiența, s-au văzut jucătorii de calitate. Sper să joc mai mult, mister decide, chiar dacă joc mai puțin încerc să îmi ajut echipa cât pot.

Mister face tactica, ce zice el, noi trebuie să respectăm. (n.r. despre suporteri) Le…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos