728 x 90

S-au stabilit grupele pentru tragerea la sorți din Conference League

S-au stabilit grupele pentru tragerea la sorți din Conference League

Echipele românești calificate în Conference League își vor afla astăzi adversarele din turul 2 preliminar. Pentru simplificarea tragerii la sorți, echipele au fost repartizate în această dimineață în grupe de câte 10 formații, 5 dintre ele fiind capi de serie.Astfel, variantele tuturor echipelor pentru tragerea la sorți de la ora 14:00 s-au redus la 5.


Echipele românești calificate în Conference League își vor afla astăzi adversarele din turul 2 preliminar. Pentru simplificarea tragerii la sorți, echipele au fost repartizate în această dimineață în grupe de câte 10 formații, 5 dintre ele fiind capi de serie.
Astfel, variantele tuturor echipelor pentru tragerea la sorți de la ora 14:00 s-au redus la 5.

Debrecen și Adana, adversarii de evitat pentru FCSB și CFR 

UPDATE 14:20. Sepsi Sf. Gheorghe și-a aflat adversara! O va înfrunta pe PFC ȚSKA-Sofia în turul 2 preliminar din Conference League! Manșa tur a confruntării se dispută în Bulgaria.

UPDATE 14:19. Pierzătoarea dintre Farul Constanța și Sheriff Tiraspol se va duela cu învingătoarea dintre FC Uratu (Armenia) și HSK Zrinjski (Bosnia Herzegovina), în turul 2 preliminar din Conference League.

UPDATE 13:14. Farul Constanța, în cazul în care o elimină pe Sheriff Tiraspol, va evolua în turul 2 preliminar din Champions…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos