728 x 90

Prințul William împlinește 41 de ani. Imaginea nemaivăzută postată de regele Charles al III-lea

Prințul William împlinește 41 de ani. Imaginea nemaivăzută postată de regele Charles al III-lea

Mesajul de ziua de prințului a fost însoțit de o fotografie recent dezvăluită a prințului William și a tatălui său în timpul unei repetiții pentru încoronarea regelui pe 6 mai. Fotografia realizată de fotograful regal Chris Jackson îl înfățișează pe regele Charles zâmbindu-i larg fiului său, în timp ce William părea să ajusteze roba regală

  • Mesajul de ziua de prințului a fost însoțit de o fotografie recent dezvăluită a prințului William și a tatălui său în timpul unei repetiții pentru încoronarea regelui pe 6 mai.
  • Fotografia realizată de fotograful regal Chris Jackson îl înfățișează pe regele Charles zâmbindu-i larg fiului său, în timp ce William părea să ajusteze roba regală al regelui.
  • Prințul de Wales este patronul a două organizații caritabile care lucrează pentru a combate persoanele fără adăpost, Centrepoint și The Passage.

Regele Charles a împărtășit o poză nemaivăzută până acum, a fiului cel mare, prințul William, pentru a marca cea de-a 41-a aniversare, scrie Mirror. William își sărbătorește astăzi prima zi de naștere ca prinț de Wales, după ce a fost numit după moartea regretatei regine anul trecut.

„Azi îi doresc Prințului de Wales, un la mulți ani plin de fericire!”

O fotografie postată pe contul oficial de Twitter în această dimineață îl arată…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos