728 x 90

Naționala lui Emil Săndoi, distrusă după 0-3 cu Spania

Naționala lui Emil Săndoi, distrusă după 0-3 cu Spania

România a pierdut fără drept de apel cu Spania, la debutul la EURO U21, 0-3, iar fostul fotbalist Adrian Pitu i-a criticat dur pe elevii lui Emil Săndoi. Echipa națională Under 21 a României a debutat cu stângul la turneul final găzduit de țara noastră și de Georgia. „Tricolorii mici” nu i-au făcut față Spaniei


România a pierdut fără drept de apel cu Spania, la debutul la EURO U21, 0-3, iar fostul fotbalist Adrian Pitu i-a criticat dur pe elevii lui Emil Săndoi.

Echipa națională Under 21 a României a debutat cu stângul la turneul final găzduit de țara noastră și de Georgia. „Tricolorii mici” nu i-au făcut față Spaniei pe stadionul din Complexul Sportiv Steaua, ibericii reușind să se impună fără nicio emoție, la scor de forfait, 3-0.

Fostul fotbalist Adrian Pitu a criticat reprezentativa de tineret a României, despre care spune că și-a făcut tactica preponderent defensiv: „De atacat când mai atacăm?”.

România, distrusă în direct după debutul dezastruos de la EURO U21, 0-3 cu Spania: „Și calul aleargă! Parcă era antrenament pentru Spania”

România a debutat cu stângul la EURO U21, 0-3 cu Spania. Cu toate că echipa noastră a avut marele avantaj al terenului propriu, fiind încurajată de un public numeros, elevii…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos