728 x 90

Gigi Becali a luat decizia și face încă un transfer la FCSB

Gigi Becali a luat decizia și face încă un transfer la FCSB

Gigi Becali a oferit noi amănunte despre posibilitatea ca Andrei Rus să se transfere la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit care va fi principala calitate a noului său fundaș. Gigi Becali, noi detalii despre posibila venire a lui Adrian Rus la FCSB „Atât vă spun” FCSB a ratat un nou titlu, iar Iulian Cristea și


Gigi Becali a oferit noi amănunte despre posibilitatea ca Andrei Rus să se transfere la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit care va fi principala calitate a noului său fundaș.

Gigi Becali, noi detalii despre posibila venire a lui Adrian Rus la FCSB „Atât vă spun”

FCSB a ratat un nou titlu, iar Iulian Cristea și Joonas Tamm au părăsit-o pe gruparea roș-albastră. Gigi Becali a găsit deja înlocuitor pentru unul dintre ei, este vorba despre Siyabonga Ngezan. Totuși, patronul formației bucureștene mai are nevoie de încă un fundaș central, iar acela ar putea fi Adrian Rus.

Milionarul din Pipera a evitat să dea prea multe detalii despre posibila aducere a apărătorului de la Pisa, însă a oferit un singur indiciu. Noul fundaș al FCSB-ului va fi unul cu un joc de picior bun și cu capacitatea de a construi acțiuni.

„Cine e Rus? Băi, băieți, va veni un fundaș central. Atât vă spun. Sunt trei cu care negociem la…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos