728 x 90

FOTO. A început Festivalul de la Glastonbury. Maneskibn va cânta la această ediție

FOTO. A început Festivalul de la Glastonbury. Maneskibn va cânta la această ediție

A început cea de-a 51-a ediție a festivalului Glastonbury la Worth Farm, Somerset. Pe scenă vor urca artiști precum Arctic Monkeys, Guns N’ Roses și Sir Elton John. Festivalul Glastonbury oferă o gamă variată de evenimente, inclusiv concerte, proiecții de filme, spectacole de teatru și circ. Mii de oameni se îndreaptă către Worthy Farm, Somerset,

  • A început cea de-a 51-a ediție a festivalului Glastonbury la Worth Farm, Somerset.
  • Pe scenă vor urca artiști precum Arctic Monkeys, Guns N’ Roses și Sir Elton John.
  • Festivalul Glastonbury oferă o gamă variată de evenimente, inclusiv concerte, proiecții de filme, spectacole de teatru și circ.

Mii de oameni se îndreaptă către Worthy Farm, Somerset, pentru cea de-a 51-a ediție a festivalului Glastonbury, în ciuda vremii ploioase care ar putea cauza probleme de călătorie, scrie Belfast Telegraph.

Festivalul se va desfășura pe parcursul a patru zile și va oferi o gamă variată de evenimente, inclusiv concerte ale unor vedete de talie mondială, proiecții de filme, spectacole de teatru și circ.

Arctic Monkeys va fi cap de afiș vineri seară, pe scena Pyramid Stage, pentru a treia oară, după ultimele apariții din 2007 și 2013.

Este de așteptat ca Sir Elton John să încheie festivalul duminică seară, atrăgând un număr mare de spectatori, întrucât apariția…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos