728 x 90

Fotbalistul de la Farul Constanța pe care pariază Eric de Oliveira. „În curând mă va depăși!”

Fotbalistul de la Farul Constanța pe care pariază Eric de Oliveira. „În curând mă va depăși!”

Eric de Oliveira (37 de ani), cel mai bun marcator străin din istoria fotbalului românesc care este și cel mai mare golgheter străin al echipei lui Gică Hagi, a dezvăluit numele fotbalistului de la Farul Constanța care îl va depăși. Fotbalistul de la Farul Constanța pe care pariază Eric de Oliveira în sezonul 2023-2024 Cu


Eric de Oliveira (37 de ani), cel mai bun marcator străin din istoria fotbalului românesc care este și cel mai mare golgheter străin al echipei lui Gică Hagi, a dezvăluit numele fotbalistului de la Farul Constanța care îl va depăși.

Fotbalistul de la Farul Constanța pe care pariază Eric de Oliveira în sezonul 2023-2024

Cu 66 de goluri marcate pe prima scenă fotbalistică din România, Eric de Oliveira este în continuare pe primul loc în clasamentul golgheterilor all-time al străinilor care au jucat în România, chiar dacă brazilianul s-a retras din fotbal în iulie 2021.

Deși s-a retras de doi ani, Eric de Oliveira este în continuare și cel mai bun marcator străin al echipei lui Gică Hagi, însă brazilianul crede că Rivaldinho, fiul fostului mare fotbalist al Barcelonei și al echipei naționale a Braziliei, o să îl depășească în curând.

„Sunt cel mai mare golgheter străin din istoria Farului. Rivaldinho este al…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos