728 x 90

Cordoș, primele declarații în calitate de președinte la Chindia

Cordoș, primele declarații în calitate de președinte la Chindia

Chindia Târgoviște se reorganizează din temelii, la nivel de conducere administrativă și tehnică, în această vară, în urma retrogradării dureroase din prima ligă, după chiar primul joc disputat acasă în cei patru ani petrecuți în elită, în urma meciului în care a inaugurat stadionul ”Eugen Popescu” refăcut. La conferința de presă în care au fost

Chindia Târgoviște se reorganizează din temelii, la nivel de conducere administrativă și tehnică, în această vară, în urma retrogradării dureroase din prima ligă, după chiar primul joc disputat acasă în cei patru ani petrecuți în elită, în urma meciului în care a inaugurat stadionul ”Eugen Popescu” refăcut.

La conferința de presă în care au fost prezentați noii conducători a luat cuvântul și Andrei Cordoș (35 de ani), cel care a fost instalat ca președinte în locul lui Marcel Ghergu, conducătorul clubului în ultimii nouă ani. Acesta a vorbit despre noul proiect în care s-a implicat, situația echipei sau buget.

Andrei Cordoș, numit președinte la Chindia Târgoviște: ”Avem nevoie și suntem obligați să mergem înainte cu o reconstrucție”

Andrei Cordoș și-a încheiat cariera de fotbalist în 2019, după ce ultima dată jucase la Zalgiris, în Lituania, iar până acum a mai activat o singură dată în postura de…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos