728 x 90

Ce a putut să spună Pep Guardiola despre transferul lui Leo Messi

Ce a putut să spună Pep Guardiola despre transferul lui Leo Messi

Leo Messi va evolua la Inter Miami, iar Pep Guardiola, fostul său antrenor, a vorbit despre decizia sa de a se transfera în Statele Unite ale Americii. Pep Guardiola, convins că Lionel Messi va face senzație în MLS: „Cea mai bună decizie pentru el! Va face o figură frumoasă” Lionel Messi, fost jucător la Paris


Leo Messi va evolua la Inter Miami, iar Pep Guardiola, fostul său antrenor, a vorbit despre decizia sa de a se transfera în Statele Unite ale Americii.

Pep Guardiola, convins că Lionel Messi va face senzație în MLS: „Cea mai bună decizie pentru el! Va face o figură frumoasă”

Lionel Messi, fost jucător la Paris Saint-Germain, a ales să se transfere la Inter Miami, iar decizia sa a șocat pe foarte mulți oameni. În ciuda vârstei, superstarul argentinian ar mai fi putut să facă față fără probleme la orice club de elită din Europa.

Pep Guardiola, tehnician care l-a antrenat pe Messi aproape jumătate de deceniu, este convins că fostul jucător al Barcelonei se va descurca de minune în Major League Soccer.

„Sunt în afara acestei situații, voi știți mai multe despre mine. Până la urmă, dacă Leo a decis să meargă în Statele Unite ale Americii, sunt sigur că va face o figură frumoasă și că este cea mai bună decizie…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos