728 x 90

Bergodi şi Reghecampf, variantele bombă pe care le ia în calcul Mititelu pentru FC U Craiova!

Bergodi şi Reghecampf, variantele bombă pe care le ia în calcul Mititelu pentru FC U Craiova!

Potrivit informațiilor obținute de ProSport, Cristiano Bergodi și Laurențiu Reghecampf sunt variantele bombă pe care le ia în calcul Adrian Mititelu pentru FC U Craiova, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 iunie 2023, a aflat că va rămâne fără antrenor. Portughezul Joao Janeiro i-a cerut patronului din Bănie să îi rezilieze contractul după


Potrivit informațiilor obținute de ProSport, Cristiano Bergodi și Laurențiu Reghecampf sunt variantele bombă pe care le ia în calcul Adrian Mititelu pentru FC U Craiova, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 iunie 2023, a aflat că va rămâne fără antrenor. Portughezul Joao Janeiro i-a cerut patronului din Bănie să îi rezilieze contractul după nici o lună.

Adrian Mititelu, pregătit să dea startul negocierilor! Bergodi şi Reghecampf, variantele bombă pe care le ia în calcul pentru FC U Craiova!

UPDATE. Laurențiu Reghecampf a fost demis de Neftchi Baku, potrivit unui comunicat oficial postat pe pagina de Facebook a grupării din Azerbaidjan. Astfel, tehnicianul are ușa larg deschisă pentru a o prelua pe FC U Craiova, după cum ProSport a dezvăluit în exclusivitate.


În prima parte a zilei de miercuri, 21 iunie, FC U Craiova a produs stupoare în mediul online, după ce a anunțat pe Facebook că Joao Janiero și-a reziliat…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos