728 x 90

Valentin Mihăilă, dublă colosală în Elveția

Valentin Mihăilă, dublă colosală în Elveția

Valentin Mihăilă, extrema stânga în vârstă de 23 de ani de la Parma, a marcat două goluri prețioase pentru România în meciul cu Elveția. Valentin Mihăilă, dublă colosală în câteva minute în Elveția – România! Atacantul Parmei a întors de unul singur, uluitor, un meci în care nu aveam nicio șansă Meciul dintre Elveția și


Valentin Mihăilă, extrema stânga în vârstă de 23 de ani de la Parma, a marcat două goluri prețioase pentru România în meciul cu Elveția.

Valentin Mihăilă, dublă colosală în câteva minute în Elveția – România! Atacantul Parmei a întors de unul singur, uluitor, un meci în care nu aveam nicio șansă

Meciul dintre Elveția și România s-a jucat luni seară, în cadrul rundei a patra a preliminariilor pentru EURO 2024, pe Stadionul „Swissporarena” din Lucerna, și s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, după golurile marcate de către Zeki Amdouni, în minutele 28, respectiv 41 și, pentru tricolori, Valentin Mihăilă, în minutele 89 și 90+2.

După ce România a fost călcată în picioare de către Elveția și, la un moment dat, tricolorii aveau o posesie de doar 13%, Valentin Mihăilă a dat lovitura pe finalul partidei.

Intrat în minutul 57, în locul lui Ianis Hagi, Valentin Mihăilă a redus din diferență în minutul…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos