728 x 90

Serena Williams, reacție savuroasă după ce sora ei a câștigat, la 43 de ani

Serena Williams, reacție savuroasă după ce sora ei a câștigat, la 43 de ani

Serena Williams (41 de ani), deținătoarea recordului de 23 de titluri de Grand Slam, a fost impresionată de victoria obținută de sora ei mai mare, Venus (43 de ani), la debutul în turneul WTA 250 de la Birmingham. La vârsta la care majoritatea jucătoarelor de tenis sunt la pensie, Venus Williams face spectacol, învingând o

Serena Williams (41 de ani), deținătoarea recordului de 23 de titluri de Grand Slam, a fost impresionată de victoria obținută de sora ei mai mare, Venus (43 de ani), la debutul în turneul WTA 250 de la Birmingham.

La vârsta la care majoritatea jucătoarelor de tenis sunt la pensie, Venus Williams face spectacol, învingând o adversară mai bine clasată cu 649 de locuri decât ea. Aflată pe poziția 697 WTA, Venus a primit wild card la Birmingham, eliminând-o în primul tur pe Camila Giorgi (Italia, 48 WTA), cu scorul de 7-6(5), 4-6, 7-6(6).

Serena Williams, reacție savuroasă după ce sora ei a câștigat, la 43 de ani, cu o adversară mai bine clasată cu 649 de locuri: „Așa îmi făcea și mie!”

După ce și-a adjudecat victoria, la capătul a trei ore și 16 minute de joc, Venus Williams s-a bucurat enorm! Americanca s-a descătușat și a lovit cu pumnul în aer, stârnind comentariile apreciative ale surorii Serena Williams.

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos