728 x 90

Moldova răpune Polonia, în preliminariile CE 2024

Moldova răpune Polonia, în preliminariile CE 2024

Republica Moldova a învins Polonia cu 3-2 și a furnizat cea mai mare surpriză din preliminariile CE 2024. Etapa a patra a preliminariilor CE 2024 a produs un adevărat șoc, Republica Moldova reușind să învingă una dintre forțele continentului, Polonia. Vecinii noștri s-au impus cu 3-2 la Chișinău și au obținut cel mai important succes


Republica Moldova a învins Polonia cu 3-2 și a furnizat cea mai mare surpriză din preliminariile CE 2024.

Etapa a patra a preliminariilor CE 2024 a produs un adevărat șoc, Republica Moldova reușind să învingă una dintre forțele continentului, Polonia.

Vecinii noștri s-au impus cu 3-2 la Chișinău și au obținut cel mai important succes din istoria de 32 de ani a echipei naționale.

Rezultat șocant în preliminariile CE 2024! Republica Moldova răpune Polonia și obține cea mai mare victorie din istoria de 32 de ani

Republica Moldova a învins Polonia cu 3-2, în preliminariile CE 2024.

Polonezii au început meciul de pe Stadionul Zimbru siguri pe ei și au reușit să deschidă scorul în minutul 12, când Arkadiusz Milik a finalizat după assist-ul lui Robert Lewandowski. Cei doi au făcut „schimb” în minutul 34, când starul de la FC Barcelona a fost servit de autorul primului gol și a dublat avantajul oaspeților.

Meciul…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos