728 x 90

Mihai Stoichiță i-a analizat pe ultrașii români care au mers în Elveția

Mihai Stoichiță i-a analizat pe ultrașii români care au mers în Elveția

Mihai Stoichiță a condamnat spectacolul pirotehnic făcut de ultrașii români la meciul cu Elveția, din preliminariile CE 2024. Echipa națională a României a reușit să smulgă un punct din meciul cu Elveția, 2-2, grație „dublei” reușite de Valentin Mihăilă. Acesta a sărbătorit la intensitate maximă alături de galerie, care la începutul reprizei a doua a


Mihai Stoichiță a condamnat spectacolul pirotehnic făcut de ultrașii români la meciul cu Elveția, din preliminariile CE 2024.

Echipa națională a României a reușit să smulgă un punct din meciul cu Elveția, 2-2, grație „dublei” reușite de Valentin Mihăilă. Acesta a sărbătorit la intensitate maximă alături de galerie, care la începutul reprizei a doua a aprins torțe și a atras huiduielile spectatorilor elvețieni.

România s-ar putea trezi cu sancțiuni din partea UEFA, iar directorul tehnic al Federației Române de Fotbal Mihai Stoichiță a condamnat atitudinea ultrașilor.

Mihai Stoichiță, dezgustat de ultrașii români care au mers în Elveția: „Ce aduc acele torțe spectacolului? Mă uitam și la elvețieni, aveau stegulețe”

Mihai Stoichiță i-a condamnat pe suporterii români care au mers să susțină echipa națională în Elveția și au aprins torțe în tribune.

Reprezentantul Federației Române de…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos